Viikonloppu lähenee, kylässä taas anoppi ja appiukko, no on siitä se hyöty että on lastenhoitoapua. Nyt olis mahdollisuus viettää parisuhde aikaa ilman lapsia mutta ei se meitä kiinnosta. Käytiin me eilen kuitenkin juoksu lenkillä yhteistä aikaa sekin mutta ei me mitään juteltu niin kuin yleensäkään, ei oikein tahdo löytyä yhteistä säveltä etenkin jos aihe on jotain muuta kuin lapset. En tajua miten meidän välille on kasvanut sellainen muuri, ettei kiinnostaisi edes huomenta toiselle sanoa.

 

Seksiä ei ole saanut viikkoon, sekin rassaa kun panettas kauheesti kokoajan mutta ei nyt voi, kun on vanhemmat kylässä ja menkat päällä, en ole ehdottanut mutta tiedän vastauksen. Ei vaimo kuitenkaan mikään pihtari ole, kyllä se antaa mutta se rakastaa perus tylsää avioseksiä Grayn anatomian mainoskatkolla, nopeasti ilman sen kummempaa kiihkoa tai intohimoa. Ei tuollaisesta saa kuin hetken helpotuksen, melkein kuin käteen vetelisi.

 

Onneksi sain vähän halipulaan helpotusta viikolla kun kävin sisarhennon luona pikaisesti, istuttiin sylikäin, suudeltiin ja juteltiin niitä näitä. Ens viikolla lähden työreissulle tai siis hänen luokseen yöreissulle silloin on luvassa muutakin, odotan sitä innolla.

 

Hoitsun kanssa kirjeen vaihto on edennyt seksiin kaupan vessassa, jossa ottaisimme toisemme raivokkaasti seisten, hmm kiinnostava ajatus, vielä kun siihen sisältyi ehdotus, että voisimme toteuttaa sen oikeasti. Lieneekö huonoa itsetuntoa vai mitä mutta tuntuu hyvältä saada vastakkainen sukupuoli haluamaan minua, eräänlaista peliähän tämä on, jossa kuitenkin teen säännöt myös toiselle selväksi, eli turhien lupauksien tai toiveiden kautta en toimi, silloin se olisi hyvin epäreilua. Tasovaatimus naisten suhteen on niin korkealla ja vielä jonkinlaista moraaliakin löytyy etten ihan suin päin ryntää kaikkia panemaan. Katsotaan vielä tätä hoitsunkin tapausta, toistaiseksi jääkööt tähän nettiseksiin.