Päätin koittaa vieläkö tämän blogin tunnukset toimii ja toimihan ne, hyvä niin. Siitä on lähes vuosi kun viimeksi tälle foorumille kirjoittelin, pitää nyt yrittää taas herätellä tätä henkiin. Vuosi on hyvä aika tarkastella ja saada perspektiiviä taaksepäin. Oikeastaan mikään ei kuitenkaan ole muuttunut millään rintamalla, taustaa on noissa aikaisemmissa mutta minä en yleensä vanhoja kirjoituksia välitä lukea sen jälkeen kun olen ne näpytellyt, ne on sen hetkistä tajunnanvirtaa ja tapahtumia, rupeaisi pian nolottamaan. Sen verran aiempaan aiempiin säätöihin että opettajatar on historiaa, se oli vain se yhdenillan juttu, hyvä niin.

 

Eilen oli sekä hyvä että huono päivä, huono koska sain ylinopeussakot se vaan on niin turhaa! Tässä rahapoliittisessa tilanteessa useamman satasen menetys tuollaiseen raivostuttaa, varmaan märehdinkin tuota vielä useamman päivän. Ruoskin itseäni jättämällä vappu juhlinnat vähemmälle, sen sijaan urheilen juoksemalla ja käymällä kuntoilemassa minulle riittää nyt tämä henkinen krapula. Ei tämä nyt niin suuri juttu ole mutta vappu ja ylinopeussakko monille riittää jo yksistään vetää pää täyteen, en koskaan ole ymmärtänyt ihmisiä jotka hukuttaa murheet viinalla.

 

Hyvää taas eilisessä oli yllätys, yllätys naiset. Ensimmäinen hyvä, tapasin livenä ensimäistä kertaa reilun nelikymppisen avioliitossa olevan perheen äidin johon tutustuin netissä , hänen kanssaan on muutama kuukausi vaihdettu aktiivisesti ajatuksia jotka on mennyt hämmästyttävän hyvin yksiin, kutsuttakoon häntä jatkossa hoitsuksi. Toinen hyvä, tapasin sattumalta kadunkulmassa tarjoilijattaren, reilun kolmekymppisen  sinkun joka on baari tuttu loppuvuodelta, mukavia yhdessäoloja treffien merkeissä ja mieltä ylentävää viestittelyä ei kuitenkaan seksiä. Luulin tämän tapauksen olevan jo ohitse mutta se miksi se loppui, niin johtuikin ilmeisesti väärinkäsityksestä, hyvä kun asia tuli korjattua. Laitan hänelle tänään vapun toivotukset… ;-) katsellaan ja kuulostellaan, kertoilen siitä.

 

Kolmas hyvä oli tekstiviesti sisarhennolta, hoitsu hänkin ammatiltaan ja baari tuttu, myös reilu kolmekymppinen sinkku johon liittyykin sitten vähän enempi tunteita ja lähempää kanssakäymistä. Tunnettu ollaan vain vajaa kaksi kuukautta mutta silti olen häneen jollain asteella ihastunut, pelottavaa. Häiritsee vaan että pelkään loukkaavani häntä jossain vaiheessa mutta onneksi hän tietää tilanteen jollain tasolla. Hän kertoili eilen ihastumisen lisääntymisestä minuun...

 

Äh, tänään olisi vaimon merkkipäiväkin, hitto kun tunteet häneen on tällä tasolla, hoidan onnittelut ajanhengen mukaisesti kylmästi tekstarilla.

 

Iloista wappua!