Täytyy sanoa, että aika riskillä Kanervakin näitä juttuja vetää sehän on sanomattakin selvää, että näissä julkkis vs. tavis tapauksissa tavis osapuoli ennemmin tai myöhemmin kertoo jutun lehtiin, varma tapa ansaita ja saada julkisuutta. Näinhan se meni Vanhasellakin, Kanervalla vaan oli jo näistä kokemuksia aiemminkin, eli siinämielessä ihmetyttää, että taas.

Se vaan kertoo, miten vaikeata julkisuden henkilöiden yksityiselämä on ja ihmisiä ne on nekin, tapauksissa sinänsä ei pitäisi olla mitään kovin suurta uutiskynnyksen ylittävää. Eli aivan turhaa pohtia onko tuo nyt sopivaa käytöstä vai ei ja jäikö nyt kiinni valehtelusta, tuohan on vain elämää ja nimenomaa sitä yksityiselämää. Asiasta kovasti kiinnostuneille ei voi sanoa kuin, hankkikaa oma elämä! Kaikenlisäksi Katainen antoi jälleen tapauksesta isällisiä ohjeita Kanervalle paremmista käytöstavoista ja harkinnasta, voi helvetti.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänne meillekin pitäisi saada, joku kunnon skandaali, vaikka jokin Clintonin ja Lewinskyn kaltainen. Ajatelkaapa jos naistenmies Kanerva jäisi kiinni Condolisa Ricen panemisesta valkoisessa talossa, siinäpä olisi jotain missä kaksisataa tekstiviestiä blondi typylle ei tunnu missään ja olis hauska kuulla Kataisen matalalla asiallisella äänellä lausutut kommentit. "Toivosin, että Kanerva olisi käyttänyt parempaa harkintaa ulkovaltojen suhteiden hoidossa ja korostan puolueen edellyttävän hyviä käytöstapoja kahdenkeskisissä tapaamisissa"